fbpx

munkatárs

Bölcsföldi Nikolett

Munkakör:

Dentálhigiénikus

„A közös munka kezdete a bizalom.”

Magamról

Középiskolai tanulmányaim során általános egészségügyi ismereteket szereztem. Ebben az időszakban tetszett meg az egészségügyi szakma vonala: gyógyítás, törődés, emberi kapcsolatok. Pályaválasztásnál a klinikai fogászat mellett döntöttem és 2015-ben megkezdtem a fogászati asszisztensi szakképzést, melyet jeles eredménnyel fejeztem be, majd a klinikai fogászati higiénikusi szakképesítést is sikeresen abszolváltam.

Munkatapasztalatot az állami ellátórendszerben és magánszférában is szereztem több szakterületen, több inspiráló szakorvos és kolléga mellett. A szívemhez legközelebb a parodontológia áll. Jó érzéssel tölt el, hogy szájhigiénés szakemberként sokat tudok segíteni a páciensek életminőségének javításában, további rehabilitációs kezeléseik minőségi előkészítésében, utógondozásában. Mindezt a legjobb csapattal karöltve.

Céljaim

Munkámat precízitás és igényesség jellemzi. Célom az empatikus, bizalmi légkör megteremtése, fogászati betegségek megelőzése, de a bonyolultabb esetektől sem riadok meg, sőt! Ösztökélnek.

Szakképesítések, kurzusok

Blogbejegyzések

Küldjön üzenetet!

Küldje el üzenetét, írja meg mikor lenne a leg megfelelőbb Önnek a kezelés. Kollégánk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot.

Elérhetőségek

Telefonszám:
+36 70 733 5333
Cím:

1117 Budapest, Móricz Zsigmond Körtér 15.
3. emelt 8. ajtó • Kapucsengő: 31

Kérjen ingyenes visszahívást

Kollégánk 24 órán belül (munkanapon) felveszi Önnel a kapcsolatot!