fbpx

munkatárs

Szabó Steffi

Munkakör:

dentálhigiénikus, iTOP tréner

„A mosoly egy görbe vonal, ami egyenesbe hoz mindent.”

Magamról

Nyíregyházán nőttem fel és 2015-óta élek Budapesten. A fővárosban folytattam tanulmányaimat az egészségügy területén és később itt helyezkedtem el.

Édesapám is a fogászatban dolgozik, így már gyerekkorom óta részese vagyok ennek a világnak. Azért szeretek ebben a pozícióban dolgozni, mert az egyénekhez való kapcsolódási készségem lehetővé teszi a páciensekkel a közvetlen kommunikáció kialakítását, ezáltal tudok igazán hasznosan a segítségükre lenni. A dentálhigiéniai kezelések alkalmával a pácienseim felé kedvességgel, teljes figyelemmel és megértéssel fordulok, mert a beavatkozás során elengedhetetlen számomra a kölcsönös bizalom és a vidám hangulat megteremtése.

Azért lettem dentálhigiénikus, mert a szájüreg egészségére fokozott figyelmet kell fordítani. Mind a táplálkozásban mind a beszédben fontos szerepe van, így ha fenntartjuk ennek a területnek az optimális állapotát, nem csak egy esztétikus, és megfelelő funkcióval rendelkező szerv lesz a végeredmény, hanem egy általános, teljes szervezetre vonatkozó, jó egészségi állapot. Tudásommal és tapasztalataimmal szeretném hozzásegíteni a pácienseket ennek az állapotnak a megteremtéséhez, fenntartásához.

Céljaim

Pácienseinknek a legjobb ellátást szeretném nyújtani. Célom, hogy a folyamatosan megújuló eljárások, technikák, anyagok alkalmazásával a lehető legmagasabb színvonalon végezzem a kezeléseket.

Szakképesítések, kurzusok

• Fogászati asszisztens • Klinikai fogászati higiénikus • „Hatékony implantációs asszisztálás műhelytitkai” továbbképzés (ValidDental Kft.) • Bővített fokozatú sugárvédelmi egészségügyi tanfolyam (Narvál Kft.)

Blogbejegyzések

Küldjön üzenetet!

Küldje el üzenetét, írja meg mikor lenne a leg megfelelőbb Önnek a kezelés. Kollégánk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot.

Elérhetőségek

Telefonszám:
+36 70 733 5333
Cím:

1117 Budapest, Móricz Zsigmond Körtér 15.
3. emelt 8. ajtó • Kapucsengő: 31

Kérjen ingyenes visszahívást

Kollégánk 24 órán belül (munkanapon) felveszi Önnel a kapcsolatot!