fbpx

Dr. Tóth Péter

Dr. Tóth Péter fogorvos

Dr. Tóth Péter

Elsődleges szakterület:

Parodontológia, implantolgóia

Másodlagos szakterület:

Általános fogászat, altatásos fogászat

„Nagy sikerként élem meg, ha egy páciensnál tartós életmódváltást tudok elérni.”

Magamról

Érettségi előtt kezdtem el egyre erősebben érezni, hogy egy olyan kihívásra vágyom, amivel ki tudok tűnni a padtársaim közül. Akkor fogalmazódott meg bennem, hogy apámhoz hasonlóan én is a fogorvosi pályát szeretném bejárni.

2009-ben szereztem a diplomámat, ezt megelőzően, diákéveim alatt azonban már intenzíven dolgoztam apukám magán és TB finanszírozott körzetében. Az asszisztálástól kezdve az apróbb fogorvosi munkákon át az önálló kezelésekig sokféle feladatot végeztem, sok tapasztalatot gyűjtöttem.

A fogászaton belül első szakterületemnek a parodontológiát választottam. Ezt érzem talán legközelebbinek az általános orvosláshoz, emellett tetszik, hogy parodontológusként szinte az összes fogászati szakterülethez van kapcsolódási pont. Vonzónak találom a feladat összetettségét is.

Büszke vagyok rá, hogy 2021 végén újabb sikeres szakvizsgát tettem, így azóta parodontológus mellett implantológus szakorvosnak is mondhatom magam.

Szakmai célok, motiváció

Nagy sikerként élem meg, és ez egyben a legfőbb célom is, ha egy páciensnél életmódváltást tudok elérni, legyen szó a dohányzásról való leszokásról, a fogmosás gyakorlásról vagy a fontosabb szájhigiénés szokások elsajátításáról. Azt is sikerként értékelem, ha hosszú távú, tartós eredményeket tudok elérni.

Szakterületek

Rendelési idő

Hétfő 09:00-15:00
Kedd 14:00-20:00
Szerda 09:00-15:00
Csütörtök 14:00-20:00
Péntek nem rendel
Szombat nem rendel
Vasárnap nem rendel

Szakképesítések, kurzusok

HAMAROSAN

Küldjön üzenetet!

Küldje el üzenetét, írja meg mikor lenne a leg megfelelőbb Önnek a kezelés. Kollégánk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot.

Elérhetőségek

Telefonszám:
+36 70 733 5333
Cím:

1117 Budapest, Móricz Zsigmond Körtér 15.
3. emelt 8. ajtó • Kapucsengő: 31

Kérjen ingyenes visszahívást

Kollégánk 24 órán belül (munkanapon) felveszi Önnel a kapcsolatot!