fbpx

ALTATÁSOS FOGÁSZAT

Nincs szorongás, nincs fájdalom
Kényelmes, biztonságos és fájdalommentes fogászati kezelések általános anesztéziában kockázatok nélkül – szedálás, narkózis, altatás.

Mikor van szükség altatásra egy fogászati rendelőben?

A fogászati ellátásban számos területen merül fel az igény, hogy a páciensek félelmének oldására, illetve időmegtakarítási megfontolásokból a szokásos érzéstelenítési eljárásokat szedációval vagy altatással egészítsük ki. Olyan összetett szájsebészeti vagy nagy kiterjedésű protetikai beavatkozásoknál, amelyek a páciens számára fokozott megterhelést jelentenének éber állapotban, gyakran alkalmaznak általános anesztéziát. Ez az egyetlen megoldás akkor is, ha a páciens egyéb egészségi állapota ébren nem teszi lehetővé a kezelés lefolytatását (például értelmi fogyatékkal élők, extrém erős garat-reflexszel rendelkezők vagy pánikbetegek esetében).

Az implantáció a fogpótló eljárások közül a legkorszerűbb beavatkozás, amely kiemelkedően tartós, akár évtizedekre szóló megoldást jelent a foghiány kezelésére. Fontos tudni, hogy gyakorlatilag minden esetben alkalmazható, csak a megfelelő módszert kell kiválasztani.

Több évtizedes
szakmai tapasztalat
Precíz fogorvosi
diagnosztika
A teljes rehabilitáció
szakértője

Akkreditált fogászati
képzőcentrum orvosok számára

AZ ALTATÁST ANESZTEZIOLÓGUS SZAKORVOS VÉGZI

Képzett aneszteziológiai csapat

Az iDentity Clinic Budapest és aneszteziológiai partnerének együttműködése képezi az összetett szolgáltatás alapját. Ennek keretében rendelőnk biztosítja a helyiséget valamint a fogászati beavatkozáshoz szükséges tárgyi és személyi feltételeket, míg az aneszteziológiai csapat biztosítja az anesztéziához szükséges szaktudást, eszközöket és protokollt.

Az altatásos kezeléseket minden esetben alapos tervezés előz meg. Ennek részeként szigorúan kérjük számon a pácienstől a szükséges megelőző vizsgálatokat, amelyek elvégzéséhez segítséget nyújtunk számára. A folyamatról, a lényeges tudnivalókról és kockázatokról nyomtatott és elektronikus formában is részletes tájékoztatást adunk a kezelés előtt.

Budapesten a Móricz Zsigmond körtérnél

Miért válaszd az iDentity Clinic fogászati klinikát?

Az általános anesztézia menete

  • A szedálást minden esetben egy aneszteziológus szakorvos és egy aneszteziológiai szakasszisztens együttesen végzi.
  • Az altatás megkezdése előtt min. 1 órával érkeznek, hogy megkezdjék a felületfertőtlenítést, a páciens kivizsgálását, tájékoztatását és a betegdokumentáció kitöltését.
  • A szedálás alatt a páciens élettani értékeit folyamatosan dokumentálják az altatási jegyzőkönyvben.
  • A beteg a fogászati székben ébred és ott ellenőrző monitorozás mellett annyi időt tölt a teljes ébredésig, amíg az elengedési protokoll összes paraméterének eleget nem tesz.
  • Az altatást követően a páciens 24 órás szünetmentes felügyelet biztosítása mellett hagyhatja el a rendelőt, amit az őt kísérő személy igazol. Kísérő hiányában a fogorvosi rendelő biztosít felügyelő személyt.

Időpontfoglalás kényelmesen, biztonságosan otthonából.

Modern aneszteziológiai eszközök

Az iDentity Clinic Budapest aneszteziológiai partnere a legkorszerűbb, CE tanúsítvánnyal rendelkező készülékekkel dolgozik. A páciensekkel közvetlen kapcsolatba kerülő eszközök egyszer használatosak, sterilek. A felszerelés fontosabb elemei:

• hordozható altatógép (széndioxid elnyelő tartály, légúti nyomásmérő, lélegeztető cső)
• betegőrző monitor (EKG, szaturáció, vérnyomás)
• O2 és NO2 palack (Linde)
• fonendoszkóp, vérnyomásmérő, vércukormérő
• defibrillátor, sürgősségi ellátás gyógyszerei, fertőtlenítőszerek

Küldjön üzenetet!

Küldje el üzenetét, írja meg mikor lenne a leg megfelelőbb Önnek a kezelés. Kollégánk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot.

Elérhetőségek

Telefonszám:
+36 70 733 5333
Cím:

1117 Budapest, Móricz Zsigmond Körtér 15.
3. emelt 8. ajtó • Kapucsengő: 31

Kérjen ingyenes visszahívást

Kollégánk 24 órán belül (munkanapon) felveszi Önnel a kapcsolatot!