fbpx

Szolgáltatások

Szolgáltatások

Diagnosztika

Minden sikeres fogászati beavatkozás alapja a panaszok okának feltérképezése, amely csak pontos és alapos diagnosztikával érhető el.

Dentálhigiénia

Specialistáink a legmodernebb eszközöket és technikát alkalmazva, kíméletesen távolítják el a baktériumokat tartalmazó felrakódásokat a fogakról.

Implantológia

Egy fog hiánya vagy akár kiterjedt foghiányok esetén is korszerű és biztonságos megoldást jelentenek az implantátumon rögzülő fogpótlások.

Fogpótlások

Legyen szó egy fog koronázásáról vagy kiterjedt foghiányok helyreállításáról, minden esetben a legkorszerűbb, nagy teherbírású fogpótlásokat készítjük.

Endodoncia

A fogak megtartására sokszor az utolsó esélyt jelentő beavatkozást endodontus specialistáink végzik, akik megmentett fog tartós védelmét is biztosítják.

Esztétikai fogászat

Minden beavatkozásnál a természetes és élethű mosoly visszaadása az elsődleges célunk, amihez a legkorszerűbb direkt és indirekt eljárásokat alkalmazzuk.

Fogfehérítés

A rendelőnkben végzett vagy a dentálhigiénikus specialistánk által irányított otthoni fogfehérítési eljárásaink látványos és tartós eredményt adnak.

Parodontológia

Kiemelt szakterületünk az ínyvérzéssel és a csontpusztulás miatt meglazult fogakkal járó fogágybetegségek és az ínyproblémák kezelése.

Szájsebészet

Tapasztalt specialistáink kiemelkedő minőségű anyagok és eszközök használatával végzik az egyszerű és a komplex sebészi beavatkozásokat is.

Fogszabályozás

Minden korosztály számára elérhető fogszabályozási kezeléseink során kiemelt hangsúlyt fektetünk az esztétika mellett a funkció helyreállítására is.

Gyermekfogászat

Elsődleges célunk, hogy megteremtsük a gyermekek számára azt a nyugodt és barátságos légkört, amelyben a fogászati kezelések játékosan zajlanak.

Sürgősségi Fogászat

Specialistáink gyorsan, kíméletesen enyhítik a fájdalmat és professzionális elsősegélyt nyújtanak valamennyi fogászat probléma esetén.

Küldjön üzenetet!

Küldje el üzenetét, írja meg mikor lenne a leg megfelelőbb Önnek a kezelés. Kollégánk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot.

Elérhetőségek

Telefonszám:
+36 70 733 5333
Cím:

1117 Budapest, Móricz Zsigmond Körtér 15.
3. emelt 8. ajtó • Kapucsengő: 31

Kérjen ingyenes visszahívást

Kollégánk 24 órán belül (munkanapon) felveszi Önnel a kapcsolatot!