fbpx

DIAGNOSZTIKA

Előzd meg a fájdalmat fogászati diagnosztikai szolgáltatásainkkal!
Egyedülálló tapasztalatunkra támaszkodva, fejlett diagnosztikai eszközök segítségével tárjuk fel a szájüregi problémákat.

Ne várd meg a fogfájást!

A fogazati betegségek a kezdeti stádiumban nem okoznak panaszt, egy szűrővizsgálaton, egy alapos fogászati diagnosztika során azonban egyszerűen ki lehet mutatni őket. Sajnos sokan hiszik tévesen, hogy csak akkor kell fogorvoshoz fordulni, amikor valamilyen fájdalom jelentkezik a szájüregben. Ezzel ellentétben az igazság az, hogy amikor már fáj a fog, akkor az esetek jelentős részében összetettebb és jóval költségesebb beavatkozásra van szükség.

Több évtizedes
szakmai tapasztalat
Precíz fogorvosi
diagnosztika
A teljes rehabilitáció
szakértője

Akkreditált fogászati
képzőcentrum orvosok számára

FORDULJ MÉG IDŐBEN HOZZÁNK!

Minden kezelés alapvető feltétele a pontos diagnózis

Szakorvosaink egyedülálló tapasztalatra tettek szert a fogászati problémák helyes és precíz feltérképezése terén, ami elengedhetetlen a megfelelő kezelési terv összeállításához és végrehajtásához. Munkájukat a legkorszerűbb 3D CBCT készülékek és egyéb fejlett diagnosztikai eszközök támogatják.

Fogorvosi rendelőnkben nagy hangsúlyt fektetünk az alapos fogászati diagnosztikára, a fogakon kívül a csont, az íny, az izmok és ízületek vizsgálatára.

"MINDIG MEGTALÁLJUK, HOL VAN A BAJ"

Kapcsolódó esettanulmányok

Budapesten a Móricz Zsigmond körtérnél

Miért válaszd az iDentity Clinic fogászati klinikát?

Diagnosztikai szolgáltatásaink

Az iDentity Clinic rendelőjében különböző konzultációs lehetőségeket és csomagokat kínálunk pácienseinknek.

1

Teljes rehabilitáció

Teljes, komplex fogászati alapvizsgálat az érintett szakterületek bevonásával, amelynek során 3D-s CT-felvételt készítünk, a fogazat diagnosztizált elváltozásait fotóstátusz segítségével szemléltetjük, a páciens fogazatáról pedig tanulmányi lenyomatokat veszünk. A vizsgálatok alapján 2 részletes, alternatív kezelési tervet készítünk. A szolgáltatás része egy professzionális fogtisztítás is.

2

Első találkozó csomag –
célzott kezelés

Ha nincs szükség a teljes szájat érintő fogászati rehabilitációra, akkor kizárólag a problémás terület célzott kezelésére koncentrálunk. Az első találkozó alkalmával a fogászati alapvizsgálatot panoráma röntgenfelvétel készítésével egészítjük ki, ami segítségünkre van a diagnózis felállítását követően a célzott kezelési terv elkészítésében.

3

Fogászati góckutatás

Ennek során klinikai vizsgálatot végzünk, és 3D-s CT felvétellel térképezzük fel a nem látható, panaszt nem okozó gyulladásos folyamatokat a csontban. Stomato-onkológiai szűrés során megvizsgáljuk a nyirokcsomókat, valamint felmérjük a szájnyálkahártya és a nyelvfelszínek esetleges elváltozásait. Az elhalt fogakat vitalitás vizsgálattal diagnosztizáljuk. A vizsgálatok eredményéről hivatalos leletet állítunk ki.

4

Röntgen diagnosztika

A teljes fogazatról készült panoráma röntgenfelvétel általános tájékozódást tesz lehetővé a páciens orális egészségügyi állapotáról. Az intraorális (szájon belüli) röntgen segítségével 1-2 fogról készítünk részletes, kétdimenziós felvételt, amivel még pontosabb diagnózis adható pl. gyökérkezeléseknél. Rendelőnkben ún. kefalometriás röntgenfelvételeket (teleröntgen) is készítünk, amelyek pl. a fogszabályozásban játszanak szerepet.

Jelentkezzen be – hívja a +36 70 733 5333 számot!

info@identity-clinic.hu

Nyitvatartás: H-Cs 08:00 – 20:00, P 08:00 – 18:00

5

CT felvétel

A teljes fogazatról készült panoráma röntgenfelvétel általános tájékozódást tesz lehetővé a páciens orális egészségügyi állapotáról. Az intraorális (szájon belüli) röntgen segítségével 1-2 fogról készítünk részletes, kétdimenziós felvételt, amivel még pontosabb diagnózis adható pl. gyökérkezeléseknél. Rendelőnkben ún. kefalometriás röntgenfelvételeket (teleröntgen) is készítünk, amelyek pl. a fogszabályozásban játszanak szerepet.

6

Röntgen labor

Az iDentity Clinic Budapest rendelője röntgen diagnosztikai helyszínként (röntgen laborként) is működik. Ez azt jelenti, azoknak a pácienseknek is készséggel elkészítjük a röntgen vagy CT felvételét, akik máshová jelentkeznek be kezelésre. Szakorvosaink más laborokban és diagnosztikai helyszíneken készült röntgen és CT felvételek kiértékelését is vállalják.

Küldjön üzenetet!

Küldje el üzenetét, írja meg mikor lenne a leg megfelelőbb Önnek a kezelés. Kollégánk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot.

Elérhetőségek

Telefonszám:
+36 70 733 5333
Cím:

1117 Budapest, Móricz Zsigmond Körtér 15.
3. emelt 8. ajtó • Kapucsengő: 31

Kérjen ingyenes visszahívást

Kollégánk 24 órán belül (munkanapon) felveszi Önnel a kapcsolatot!