fbpx

BLOG

Egészségpénztári elfogadóhely az iDentity Clinic

Rendelőnk valamennyi szolgáltatásának díja fizethető egészségpénztári számláról is. Ha nem találod pénztáradat partnereink között, csak szólj, és pár nap alatt szerződést kötünk vele!

Az elmúlt években Magyarországon jelentősen felértékelődött a magánegészségügy és az egészségügyi öngondoskodás szerepe. Ezt igazolja, hogy a Magyar Nemzeti Bank adatai szerint 2019-ben közel 850 milliárd forintot, vagyis az egészségügyi kiadások mintegy egyharmadát a magyarok saját zsebből fedezték.

Évről-évre több befizetés érkezik az egészségpénztári számlákra. Az így felhalmozott megtakarításaikat a tagok a gyógyszerek és gyógyászati segédeszközök beszerzésén kívül főként magánorvosi szolgáltatások igénybe vételére, ezen belül is elsősorban fogászati kezelések megfizetésére fordítják. Emellett érdekes jelenség, hogy az egészségpénztárak egyre nagyobb arányban finanszíroznak olyan szolgáltatásokat, főként fogászati kezeléseket, amelyek a társadalombiztosítási ellátásokat helyettesítik vagy egészítik ki.

Érdemes tisztában lenni vele, hogy a magánegészségügyben, így a fogászati magánrendelőkben igénybe vett valamennyi szolgáltatás díja fizethető egészségszámláról. Vagyis a fogszabályozástól kezdve az esztétikai beavatkozásokon át a fogpótlásokig bezárólag az legösszetettebb kezelések is finanszírozhatók ezen a módon.

Előzd meg a komolyabb problémákat és jelentkezz be egy fogászati szűrővizsgálatra hozzánk!

Kezeléseink árát az EP kártya mellett készpénzzel, bankkártyával és átutalással is rendezheted, az általunk kiállított számlát pedig utólag is érvényesítheted (elszámolhatod) egészségpénztáraddal.

Az iDentity Clinic Budapesttel szerződéses viszonyban álló egészségpénztárak listája ezen az oldalon tekinthető meg.

Panasza van?
Írjon nekünk!

Gyors és hatékony fogászati kezelés, akár azonnal.
Kérjen visszahívást még ma!

További blogbejegyzéseink

Fogászat története

Az ókorban már nem csak húztak, hanem fúrtak is

A fogászat az egyik legősibb mesterség, ezt bizonyítják a sokszor több ezer éves régészeti leletek. Legújabb blogcikkünkben a fogorvoslás történetének legérdekesebb fejezeteit, mérföldköveit szedtük össze a teljesség igénye nélkül.

Küldjön üzenetet!

Küldje el üzenetét, írja meg mikor lenne a leg megfelelőbb Önnek a kezelés. Kollégánk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot.

Elérhetőségek

Telefonszám:
+36 70 733 5333
Cím:

1117 Budapest, Móricz Zsigmond Körtér 15.
3. emelt 8. ajtó • Kapucsengő: 31

Kérjen ingyenes visszahívást

Kollégánk 24 órán belül (munkanapon) felveszi Önnel a kapcsolatot!