fbpx

BLOG

Mi is segítettünk a háború elől menekülőknek

Lehetőségeinkhez mérten mi is szerettünk volna részt vállalni az egész országot megmozgató humanitárius akciósorozatban, ezért március elején a Jordan Hungary segítségével 600 fogkefét és 300 adag fogkrémet adományoztunk a menekülteknek.

Az elmúlt hetekben milliók keltek útnak Ukrajna harcok által sújtott területeiről, hogy biztonságot és menedéket találjanak a környező országokban, így Magyarországon is. Családok, idősek és fiatalok, főként nők és gyermekek fogták kis bőröndjeiket, sietve összedobált ruháikat, mozdítható értékeiket, és elindultak a lövések elől az ismeretlenbe. Hátrahagytak mindent, az egész eddigi életüket.

Sokszor alig jutott idejük rendesen összepakolni, így számos olyan dolog maradt otthon, amit békeidőben rendszeresen használtak. Ezek közé tartoznak természetesen a fogápolási eszközök is, vagyis a fogkefék és fogkrémek.

Sokat gondolkodtunk azon, hogy az iDentity Clinic Budapest nevében hogyan tudnánk mi magunk is segíteni a bajba jutott embereken. Aztán eljutott hozzánk a Hintalovon Gyermekjogi Alapítvány felhívása, amelyben fogkrémeket és fogkeféket gyűjtöttek a Magyarországra érkező ukrán gyermekek részére. Azonnal felvettük a kapcsolatot egyik beszállító partnerünk, a Jordan Hungary munkatársaival, akik természetesen a segítségünkre siettek.

Az adományt március 4-én adtuk át személyesen az Alapítvány munkatársainak a Nyugati Pályaudvarnál. Munkatársaik gondoskodnak arról, hogy a menekült gyermekek az élelmiszercsomagok, ruhaadományok és játékok mellé ezeket a fogkeféket és fogkrémeket is megkapják.

Sokféle módon lehet segíteni most. A miénk csak egy példa a sok közül. Arra bátorítunk mindenkit, hogy találja meg a saját példáját.

Panasza van?
Írjon nekünk!

Gyors és hatékony fogászati kezelés, akár azonnal.
Kérjen visszahívást még ma!

További blogbejegyzéseink

Fogászat története

Az ókorban már nem csak húztak, hanem fúrtak is

A fogászat az egyik legősibb mesterség, ezt bizonyítják a sokszor több ezer éves régészeti leletek. Legújabb blogcikkünkben a fogorvoslás történetének legérdekesebb fejezeteit, mérföldköveit szedtük össze a teljesség igénye nélkül.

Küldjön üzenetet!

Küldje el üzenetét, írja meg mikor lenne a leg megfelelőbb Önnek a kezelés. Kollégánk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot.

Elérhetőségek

Telefonszám:
+36 70 733 5333
Cím:

1117 Budapest, Móricz Zsigmond Körtér 15.
3. emelt 8. ajtó • Kapucsengő: 31

Kérjen ingyenes visszahívást

Kollégánk 24 órán belül (munkanapon) felveszi Önnel a kapcsolatot!