fbpx

munkatárs

Bita Patrícia

Munkakör:

dentálhigiénikus, iTOP tréner

„Nincs nagyobb szakmai siker számomra az elégedett mosolynál, amivel a pácienseim jutalmaznak meg egy dentálhigiéniai kezelés után. ”

Magamról

Asszisztensi tanulmányaimat 2015-ben kezdtem el a Meta-Don Bosco Szakközépiskolában. Édesanyukám miatt választottam ezt a szakmát, ugyanis Ő is asszisztensként dolgozik. Kisgyerekkoromban sokat voltam a munkahelyén, nagyon megszerettem azt a közeget és egyre inkább érdekelt, mi is történik egy fogorvosi rendelőben. Mikor leérettségiztem egyből jelentkeztem is a képzésre, és két év alatt 2017-re már be is fejeztem asszisztensi tanulmányaimat. Még abban az évben el is helyezkedtem a szakmában.
Mindenképpen szerettem volna tovább fejlődni a szakmán belül, ezért 2019-ben megszereztem a dentálhigiénikus képesítést is.

Gyorsan tanulok, könnyen fejlődök, nyitott, barátkozós személyiség vagyok, így eddig minden munkahelyemen hamar megtaláltam a helyemet.

Szakmai erősségeim közé sorolnám, hogy képes vagyok a fogászat minden területén boldogulni legyen szó szájsebészetről, esztétikai fogászatról, fogszabályozásról vagy akár gyermekfogászatról. Gyorsan alkalmazkodom az orvoshoz, akivel együtt dolgozok, az sem jelent akadályt, ha nem csak egy személy mellett végzem a munkám, könnyen megjegyzem ki hogyan, milyen eszközökkel, anyagokkal szeret dolgozni.

Céljaim

Szakképesítések, kurzusok

Blogbejegyzések

Küldjön üzenetet!

Küldje el üzenetét, írja meg mikor lenne a leg megfelelőbb Önnek a kezelés. Kollégánk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot.

Elérhetőségek

Telefonszám:
+36 70 733 5333
Cím:

1117 Budapest, Móricz Zsigmond Körtér 15.
3. emelt 8. ajtó • Kapucsengő: 31

Kérjen ingyenes visszahívást

Kollégánk 24 órán belül (munkanapon) felveszi Önnel a kapcsolatot!