fbpx

BLOG

Új szakmai identitást teremtünk

Egy fogorvos pályafutásának több kiemelkedő mérföldköve van. Ide sorolhatjuk, amikor megkezdi szakmai gyakorlatát, amikor először kezel egy beteg fogat, amikor átveszi diplomáját, vagy amikor munkába áll. De az is komoly mérföldkőnek számít, amikor összeáll néhány pályatársával, hogy közösen elindítsanak egy vadonatúj rendelőt. Bemutatkozik az iDentity Clinic Budapest csapata.

Egy fogászati klinika megnyitása még akkor is nagy kaland, ha olyan kipróbált szakemberek vállalkoznak rá, akik évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkeznek. Mi kellő önbizalommal, grandiózus tervekkel és világos célokkal vágunk ebbe a kalandba. Hiszünk ötleteinkben, hiszünk szaktudásunkban és hiszünk abban, hogy együtt olyan magas szolgáltatási színvonalat vagyunk képesek nyújtani, amelynek hamar híre megy nem csak a szakmában, hanem a páciensek között is.

A kulturált környezet, a modern és professzionális felszerelés a belépő ezen a szinten. Az igazi sikert a lendületes csapatmunka, a folyamatos fejlődés és az ügyfelek igényeihez igazodó szolgáltatások hozhatják el. Mi ezen a téren szeretnénk egyedit és hiánypótlót alkotni, szakmai értelemben pedig egy egészen új identitást teremteni.

KIK VAGYUNK?

Elismert fogászati szakemberek fiatalos és lelkes csapata. Rajongunk szakmánkért, amelyről valljuk, hogy csak kellő elhivatottsággal lehet jól végezni.

Mindannyiunkat igényesség, precizitás és lelkiismeretes hozzáállás jellemez. Saját szakterületükön meggyőző referenciákkal és kiemelkedő szaktudással rendelkezünk. Néhányan külföldön is szerencsét próbáltunk, így komoly tapasztalatokat szereztünk a nemzetközi fogászati betegellátásban is.

Csapatunk javarészt régről összeszokott tagokból áll, akik a magánéletben is jó barátok. Ennek köszönhetően kitűnő hangulatú, remek közösséget alkotunk, amely a tudásmegosztásra és a szakmai támogatásra épül. Nem csak figyelünk egymásra, hanem motiváljuk is társainkat, mert úgy gondoljuk, ez az egyik előfeltétele a magas színvonalú munkának.

MIK AZ ERŐSSÉGEINK?

A fogorvoslás olyan mértékű fejlődésen ment keresztül az elmúlt évtizedekben, hogy ma már egy fogorvos képtelen valamennyi szakterületen kimagasló tudásra és tapasztalatra szert tenni. Csapatunk egyik erőssége, hogy kollégáink specializálódása mondhatni teljes körű, így minden olyan szakterületen, ami teljes embert kíván, nagy tapasztalattal bíró szakorvossal rendelkezünk.

Rendkívül nagy hangsúlyt fektetünk a szájhigiéniás kezelésekre és a személyre szabott tanácsadásra. Pácienseinknek azt ígérjük, hogyha elsajátítják az általunk oktatott szájápolási ismereteket, töredékére fog csökkenni náluk a fogászati problémák kialakulásának esélye.

Munkánk során kiemelt figyelmet fordítunk az anyag- és eszközhasználatra is. Kizárólag a legmagasabb minőséget képviselő, eredeti forrásból származó termékekkel dolgozunk még az egyszer használatos eszközök és anyagok esetében is.

A legkorszerűbb technológiákat alkalmazzuk minden területen. Hiszünk abban, hogy a fejlett orvostechnika és a legújabb kezelési módszerek sokkal tartósabb, biztonságosabb ellátást eredményeznek. A minket választó páciensek ennek köszönhetően minőségi, kényelmes és fájdalommentes szolgáltatásban részesülnek.

Kiemelt szaktudással és tapasztalattal rendelkezünk az ún. teljes rehabilitációk terén. A fogazat legapróbb részletekig történő helyreállítását követően pácienseinknél rendszeres kontrollok és dentálhigiéniai kezelések mellett minimalizáljuk a későbbi fogászati beavatkozások szükségességét.

Erősségeink közé tartozik a diagnosztika is. Szakorvosaink rendkívüli gyakorlatra tettek szert a fogászati problémák helyes és precíz feltérképezése terén, ami elengedhetetlen a megfelelő kezelési terv összeállításához és végrehajtásához. Munkájukat a legkorszerűbb 3D CBCT készülék és egyéb fejlett diagnosztikai eszközök támogatják.

MELY TERÜLETEKEN VANNAK SPECIALISTÁINK?

A fogorvoslás valamennyi ágában magasan képzett szakemberekkel rendelkezünk, legyen szó konzerváló fogászatról, fogpótlásról, endodonciáról, parodontológiáról, implantológiáról, szájsebészetről, fogszabályozásról, gyermekfogászatról vagy dentálhigiéniáról. Tapasztalatainkat és szaktudásunkat egymást támogatva, egymással együttműködve hasznosítjuk, ami különösen fontos az összetett, több szakterületet érintő kezelési eljárások esetében (a fogkőeltávolítástól kezdve a gyökérkezelésen át az fogimplantátum behelyezéséig bezárólag).

Élen járunk a legújabb, legkorszerűbb ellátási megoldások adaptációjában, alkalmazásában. Az ehhez szükséges ismereteket nemzetközi szinten jegyzett oktatóktól, képzőszervezetektől sajátítjuk el. Ezen felül csapatunk minden tagja folyamatos résztvevője különböző szakmai továbbképzéseknek és nemzetközi konferenciáknak.

Tudásunkat igyekszünk másokkal is megosztani. Rendelőnk ebben a vonatkozásban képzőcentrumként működik, ahol fiatal orvos és szakdolgozó kollégák képzését végezzük.

MILYEN TERVEINK VANNAK?

Már rövidtávon komoly tényezővé kívánunk válni a fogorvosi szolgáltatások hazai piacán. Újonnan induló rendelőnket Budapest egyik kiemelkedő fogászati centrumává szeretnénk alakítani, ahová az ország egész területéről és külföldről is várjuk a pácienseket. Hiszünk abban, hogy szakértelmünk és az általunk alkalmazott modern kezelési eljárások segítségével meg tudjuk változtatni azoknak a véleményét, akiket még rossz élmények fűznek a fogorvosi rendelőkhöz.

Szájhigiéniás képzéseinkkel és tanácsadási szolgáltatásunkkal a megelőzésre szeretnénk fektetni a legnagyobb hangsúlyt a már kialakult problémák megoldása helyett. Azon páciensek esetében, akiknek kezelésre szoruló fogazata vagy foghiánya van, olyan állapot elérése a cél, amely a megfelelő szájhigiéniai szokások kialakításával és a rutinvizsgálatokkal hosszabb távon is könnyen fenntartható.

Vannak persze más terveink is. Egy adott populáció parodontális státuszát az intenzív közösségi, csoportos és egyéni prevenciós programokkal lehet a leghatékonyabban javítani. Magyarországon sajnos évtizedek óta nem zajlik ilyen jellegű program, ezért a magunk eszközeivel és ismeretterjesztő munkájával igyekszünk javítani ezen a helyzeten. A szakmát inspirálni, a laikus közönséget és leendő ügyfeleinket pedig edukálni szeretnénk ezen a téren.

A FENTIEKEN KÍVÜL MIÉRT ÉRDEMES BENNÜNKET VÁLASZTANI?

  • Mert elkötelezett hívei vagyunk pácienseink orális egészségének.
  • Mert hosszú távon is megbízható partnerként számíthat ránk, aki hozzánk fordul.
  • Mert 100%-os kezelési eredménynél nem érjük be kevesebbel.
  • Mert mindig kellő időt fordítunk a kezelések átbeszélésre.
  • Mert részletes tájékoztatást adunk a kezelési lehetőségekről.
  • Mert rendelőnk Újbuda szívében, könnyen megközelíthető helyen található (11. kerület, Móricz Zsigmond körtér).

Panasza van?
Írjon nekünk!

Gyors és hatékony fogászati kezelés, akár azonnal.
Kérjen visszahívást még ma!

További blogbejegyzéseink

Fogászat története

Az ókorban már nem csak húztak, hanem fúrtak is

A fogászat az egyik legősibb mesterség, ezt bizonyítják a sokszor több ezer éves régészeti leletek. Legújabb blogcikkünkben a fogorvoslás történetének legérdekesebb fejezeteit, mérföldköveit szedtük össze a teljesség igénye nélkül.

Küldjön üzenetet!

Küldje el üzenetét, írja meg mikor lenne a leg megfelelőbb Önnek a kezelés. Kollégánk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot.

Elérhetőségek

Telefonszám:
+36 70 733 5333
Cím:

1117 Budapest, Móricz Zsigmond Körtér 15.
3. emelt 8. ajtó • Kapucsengő: 31

Kérjen ingyenes visszahívást

Kollégánk 24 órán belül (munkanapon) felveszi Önnel a kapcsolatot!